Annons
Annons

Vad får jag inte missa i Göteborg?

Hurra! I dag kom verkligen våren på riktigt till Stockholm. Som jag längtat. Hade cykelpremiär och allt. Underbart.

Denna veckan är dessutom en extra festlig sådan. Jag och min kompanjon Lollo – i Vintagefabriken  åker nämligen till Göteborg på inspirations/inköpsresa på torsdag morgon.

Annons

Så roligt!

göteborg volang

Dessutom ska vi bo på flottaste hotellet i stan – Hotell Pigalle. Bland mönstrade tapeter, kristallkronor och orientaliska mattor ska vi planera för framtiden, ha sovmorgnar och bara hänga. Hur lyxigt?

goteborg

Så här såg det ut sist jag var i Göteborg.

goteborg

Det var i mitten av augusti och sommaren hade äntligen (!) kommit till Sverige. Jag hälsade på min fina kompis Jenny, träffade Sofias bebis och njöt av egentid.

goteborg

Åt finfin frukost på mysiga Kafé Magasinet.

goteborg4

Ihop med ingen mindre än Nanna som bloggar på Så fint jag vill. Ser massor fram emot detta som ni säkert förstår! Fick många fina tips sist jag skulle till Göteborg. Men ge mig gärna ännu fler!

Vad får vi inte missa i Göteborg?

Här kan ni se alla bilder från min förra resa till Göteborg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Julio Chang

  Hej Linda,
  Vi ser fram emot ditt besök i Göteborg och är väldigt glada att du har valt att bo just hos oss!
  Se till att besöka vår takterrass på 4e våningen.

  Med vänliga hälsningar,

  Julio Chang – Hotel Pigalle

  http://www.hotelpigalle.se

 • http://vardagskonst.se

  Hej fino!
  Mina bästa tips;
  vintagebutiken Fabriken, café Kultur och Chateau Beirut i Majorna. Brogyllen i stan och daMatteo vid Victoriapassagen. På andra lång finns grym bibimbap på Yammy kitchen och Dirty records med SÅ gott kaffe. Mexikanskt på Tacos and tequilas är också super, finns på tredje lång.

  Hoppas ni får en fin resa, kram!

 • Maria

  Gunnebo slott gunnebo slott!!! Ligger o möndal, e så himla vackert att gå där och sen fika eller äta mat där, allt är ekologiskt och är säsong baserat med maten. Åk dit kommer inte bli besvikna 🙂

  • Tack Maria! Detta måste vi boka in nästa gång när inte tiden är så knapp!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar