Annons
Annons

Ut på äventyr.

I detta nu är jag på väg ut på äventyr. Vi ska ha plåtning för boken hela dagen på hemlig plats och med hemligt folk. Det ska bli så kul! Lite så här har förberedelserna inför dagen sett ut. Kan ni gissa vad det rör sig om för något?

Annons

Today I’ll be on set of a photoshoot for the book all day. I’m so excited! Here’s some small parts of the for today scenery. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Men gud så kul! Vad kan det vara, nåt pyssligt kalasaktigt kanske??? Ska bli spännande att se resultatet. Tack för din kommentar hos mig! 🙂

    • Ja kanske det:) Du får se när den släpps nästa vår helt enkelt!

  • Så spännande med en där boken! Ha en fin helg. Kram Elina

  • Låter så intressant med eran bok. Vill så gärna veta hur resultatet blir!

    • Vad kul att du tycker det! Den kommer i mars/april nästa år så håll ut:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar