Annons
Annons

Uppsala, vintage och releasefest.

Den här helgen hänger jag i ett hus i Uppsala med några av mina bästa personer. Jag, Emma och Lollo står ju på Vintagemässan här och har lyckats fixa det så fint att vi förenar nytta med nöje och hänger med vänner och pojkvänner på morgnarna och kvällarna.

Annons

Därför blir det inte så mycket tid till att blogga tyvärr. Men bjuder på en bild på mig och Chaplin från torsdagens releasefest. Tycker den är så fin. Han ser så glad och busig ut. Sådär som han är mest.

Chaplin

Och säger jag som så att vi hörs på måndag! Hoppas ni har finaste helgen i vårsolen nu.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så fina ni båda är! Sötpojke <3

  • Madeleine

    Gah, vilken sötnos! <3

  • IdaMagntorn

    Åh så fina!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar