Annons
Annons

Uppsala i bilder.

Här kommer, som utlovat, en massa bilder från förra helgens eskapader i Uppsala. Det var så himla skönt att komma iväg en hel helg och att inte ha några måste på agendan. Det har varit en så otroligt intensiv sommar och höst med jobb, sjukdomar och slitningar på alla håll och kanter så jag tror att vi alla behövde just precis det här.

Annons

Vi sov länge, satt vid köksbordet i det lånade huset i timmar och pratade och åt en massa god mat.

Vi hade fått låna Lisas svärföräldrars hus en bit utanför stan. Där dignade träden av äpplen och den ena villan såg finare ut än den andra.

Vi började lördagen med att ta en sväng på stan. Jag var glad som ni ser. Och lika obekväm som vanligt med att bli fotograferad. Haha. Men jag vänjer mig nog snart.

Fatima, Emma och Lollo instagrammade lite. Hur fina?

Tjusiga Uppsala.

Höstlöv och Vintageprylar– Lollos fina skor.

Första stoppet var en secondhand-butik. Så klart.

Med kläder, kristallkronor och en soffa man kunde vila i.

Jag köpte inget men blev sjukt glad ändå eftersom jag träffade på en fin bloggläsare som hette Kristina. Hon gav oss vägbeskrivning till mysiga Creperi Lemoni där vi åt lunch. Tack för det Kristina!

Frida hade fyllt år vi så vi hade bestämt oss för att skämma bort henne.

Drog bland annat med henne in i en godisbutik och lät henne plocka fritt av allt – vilket vi andra också gjorde. Är det lördag så är det.

Efter nån timme på stan drog vi oss hemåt och började laga mat.

Drack lite varm choklad.

Och jag fixade desserten som Lisa hittat receptet på. Pannacotta med kryddäpplen! Det blev riktigt gott. Ska göra om det en dag här hemma och ge er receptet tänkte jag.

Och det var den helgen det, på ett ungefär. Utvilad och nöjd tog jag en sista bild på ett fantastiskt äppelträd och sen åkte vi hem.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh så flott! Den där chokladen ser ut att vara to die for.

    • Den var underbar! Tricket är att ösa i marshmalllows tills man skäms.

  • Kristina

    Tack själv, det var kul att se er allihopa på samma gång! Jag är glad över att er helg verkar ha blivit så lyckad och hoppas att ni kommer till Uppsala igen.

  • Vilken fin helg, härliga bilder!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar