Annons
Annons

Underbara barnprodukter från Sandbergs.

I februari – när jag träffade Nanna för första gången – berättade hon om ett spännande projekt hon precis skulle ta sig an. Ihop med 

Annons

Ulrika Kullenberg skulle hon nämligen fotografera och styla Sandbergs senaste kollektion med barnprodukter. Jag blev väldigt imponerad och ganska så avundsjuk på vad som verkade vara ett helt galet roligt projekt.

Och häromdagen lanserades bilderna! Och resultatet är – precis som jag väntade mig – hur fint som helst.

sa1

sa4

sa5

sa2

sa6

De där tygerna alltså. Helt underbara. Tillverkade i 100% ekologisk bomull och med de finaste, sagolika mönstren.

Snyggt jobbat av både Sandbergs, Nanna och Ulrika!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar