Annons
Annons

Två bra saker att göra en lördag

Just nu finns det två (av många så klart) väldigt bra initiativ där ute för att samla in pengar och hjälpa flyktingarna i Medelhavet. Bilden på den lilla 3-åringen som drunknat och sköljts upp på stranden har väl knappast undgått någon och jag vet att ni är många där ute som vill hjälpa men inte riktigt vet hur.

Därför är det så fantastiskt att  initiativ som Vi gör vad vi kan och Blogghjälpen finns. Där kan man skänka pengar, kläder, skor och andra förnödenheter som går direkt till de som behöver det som mest. Jag tänkte själv rota igenom vinden i morgon och åka till insamlingsplatsen i Kungsträdgården som Vi gör vad vi kan ordnat med. Jag vill tro att vi är många som vill väl och som kan hjälpa.

bild

Här kan du skänka pengar via Blogghjälpen

Här kan du skänka pengar eller kläder/skor med mera via Vi gör vad vi kan

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar