Annons
Annons

Tulpaner, pressbilder och Vintageparty i Instagram.

Nu är januari äntligen slut och februari är här. Så skönt. Januari är som en enda lång och tråkig måndag tycker jag. Kanske är det på grund av detta som jag inte varit så flitig på Instagram heller. Jag brukar ta hur mycket bilder som helst annars ju men just den här månaden har inspirationen sinat.

Annons

Det får det bli ändring på minsann!

Här kommer i vilket fall en sammanfattning av de två senaste veckorna i mitt Instagramflöde där ni hittar mig som @volanglinda i vanlig ordning.

Förra lördagen tog jag, Emma och Lollo pressbilder inför boksläppet. Vi hade gjort oss fina och pimpat med våriga tulpaner, polkagrisar och saft.

Även en pompom fick vara med på ett hörn, bara för att det är så fint och för att det piffar till det mesta. En kväll bjöd Emma in till tacomiddag  och då såg det ut såhär.

Häromdagen var det ju dags för pressträffNorstedts och vi var där för att presentera Vintageparty. Vi bjöd även på en drink ur boken från ett bord vi hade dukat upp. Ska visa er lite bilder på det i morgon!

Sen har jag gjort ett moodboard i Fabriken och haft en lat morgon i sängen med senaste numret av ELLE.

Jag har också satt upp julklappen av David; den söta taxaffischen från Lisa Bengtsson. Och fotograferat ännu mer tulpaner och polkagrisar som står i min kryddhylla.

I morse var jag och David och åt frukost på Grandpa som ligger precis där vi bor. Jag drack hallonjuice och åt en sjukt god macka med ricotta och spenat. Vi smidde framtidsplaner och drömde om en resa vi vill göra i sommar. Sen spanade jag in en superfin blomsteraffisch av Jonna Fransson och så köpte jag en klänning att ha på mig på måndagens ELLE Interiörs Designfest.

Och det var det om det. Hoppas ni har en fin lördag!

Follow me on Instagram as @volanglinda. This is what it looks like; tulips, moodboards and pompoms.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Vilka härliga, våriga, krispiga bilder! Och vad roligt med boken! Den vill jag ha 🙂 Kram!

  • Fina bilder! Älskar fabriken-bilden!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar