Annons
Annons

Triss i vaser

Just nu är jag lite extra förtjust i de här tre vaserna från House Doctor. De är liksom perfekta på alla sätt och vis och lyser upp så fint nu när höstrusket börjar komma.

pastellfärgade vaser från house doctor

I samma storlek men i olika färger och med olika mönster.

Annons

pastellfärgade vaser från house doctor

Hur bra som helst att placera t ex vackra blomman aster i.

pastellfärgade vaser från house doctor

Och det som är så bra är att en sådan här bukett (för 50 kr) både räcker och blir över. Sånt gillar jag! Och så kan man placera ut de där vaserna lite här och där hemma där man tycker att det behöver piffas upp lite.

Som t ex i kökshyllan, på köksbordet eller i bokhyllan.

Fina, eller hur?

Vaserna hittade jag hos Rum 21.

translation

Right now I’m especially fond of these three vases from House Doctor. In pastel colors and in both the perfect size and shape. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar