Annons
Annons

Triss i hyacinter.

Hyacinter är min bästa julblomma helt klart. Den är både billig, fin att se på och doftar ljuvligt. Dessutom går den att plantera i ungefär vad som helst.

kopp

Som loppisfyndade koppar på fat till exempel.

Annons

Eller en glasburk gjord för att ha godis eller mjöl i. Dessutom behöver de inte ens vattnas. Hur bra?

hya1

Just nu huserar en av hyacinterna på mitt köksbord bredvid en skål med clementiner (som ständigt sinar) och min nya ljusstake från Vintagefabriken.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Linnéa Bergqvist

    Hyacinter är verkligen bästa julblomman! Tänkte jag skulle försöka få ihop ett DIY med hyacinter snart. För att hänga i fönstret! Hyacinten alltså 🙂
    //Linnéa
    http://www.thewildrose.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar