Annons
Annons

Trevlig helg (och lite ögongodis)

Hej på er! Hoppas ni har en mysig helg. Hade inte en minut över i går för att kika in och önska trevlig helg så gör det i dag i stället. Jag och Lollo möblerade nämligen om hela Vintagefabriken i går så vi hade fullt upp.

Annons

Nu är det ju inte överdrivet stort här (som ni som varit här vet) men det blir snabbt rörigt när vi låter kreativiteten flöda haha. Men fint blev det!

Bjuder på lite härligt ögongodis också. Från fina tumblrbloggen Makenna Alyse.

flowers  reading

flowers

kindness  tumblr_nwlxytKAL91shcqiqo1_1280

Hörs snart igen!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Herregud, jobba i veksthus er jo typ den beste idéen eg har sett nokon gong.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar