Annons
Annons

Trevlig helg!

Trevlig helg på er! Jag kikar bara in här som hastigast för jag är tyvärr lite tom på ord och energi i dag. Hoppas på att en lugn helg med familjen kan göra så att jag får tankat på av allt det som jag behöver.

Det får bli en lugn kväll med rödvin, hämtmat och varma filtar. Tror att det kommer göra susen för den här vintertrötta själen.

fredag

Hoppas ni har det fint!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • IdaMagntorn

    Ha en skön helg och ta hand om dig! Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar