Annons
Annons

Trevlig helg!

Hej på er! I vanlig ordning vill jag passa på att önska er alla en trevlig helg! 1.a advent och allt.

christmas

Själv befinner jag mig nu i mitt barndomshem i Malmö där jag och Chaplin ska hänga i helgen. Var lite orolig för om jag skulle överleva tågresan på 4,5 timme ensam med honom men det gick bra. Trots förseningar och att han var väldigt intresserad av att gå runt och hälsa på alla och känna på ungefär precis allting han såg haha.

Annons

christmas cookie

Bild nr 1: Nicole Franzén

Bild nr 2 hittade jag här

translation

 

Hello there! As usual, I would like to wish you all a nice weekend! 1:st of Advent and everything.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Irja

    Hej! Det skulle vara jättekul om du kunde göra ett inlägg om Malmö! Typ din uppväxt, dina hemkvarter. Dina bästa ställen i stan & vad du gillar och ogillar med Malmö. Vad du tycker om ryktet Malmö fått i svensk media osv.

    Sen skulle det även vara kul om du gjorde ett inlägg om cph också! 🙂

    • Hej! Och förlåt för mitt sena svar! Bra idé du har. Den ska jag lägga på minnet! Tack! Jag har skrivit en del om en Köpenhamn i samband med att jag var där i somras. Klicka på ”Resor” i Kategoifältet eller sök på Köpenhamn så kommer det upp!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar