Annons
Annons

Torsdagstema i Fabriken; Belysning.

Då var det torsdag igen. Hjälp vad veckorna går fort nuförtiden. Och som jag sa till min kompanjon Louise igår ”tiden går i alla fall snabbt på jobbet”. Vi skulle behöva minst en assistent var där borta i Vintagefabriken om vi ska hinna med allt vi vill.

Annons

Men nog om det. I dag sitter jag hemma och  jobbar och sen bär det av till mitt andra jobb.

Dessutom är det ett nytt tema i Inspirationsfabriken på tema belysning. Jag har för tillfället tre lampor hemma som jag verkligen, verkligen gillar. Två av dem har fastnat på bild och den tredje får ett eget inlägg en annan dag. Den är nämligen väldigt gammal och behöver få elen omkopplad. Något som tenderar att ta lite tid – vilket jag inte har just nu. Tänkte att jag skulle visa dem för er.

Den här lampan hänger i taket i vårt sovrum. Jag har fått den av Vintageprylar– Louise och jag tycker att den är helt underbar i sin enkelhet. Vet inte var den kommer ifrån eller hur gammal den är. Men ett som är säkert är att den levt minst ett liv redan. I någon annans hem och kanske över någon annans säng. Fint att tänka på tycker jag.

Den andra lampan hänger i köket. Den var en inflyttningspresent från mig själv till mig själv och kommer från Housedoctor. Jag var så himla glad när vi äntligen fick flytta in i den här lägenheten att jag slog på stort och köpte den. Hade tittat på den så länge och liksom sett framför mig hur perfekt den skulle passa in. Köpt hos Mokkasin.

Fler bidrag till dagens tema  hittar du hos Fabriken.

Here are two of my favorite lamps at home. One of them is vintage and a gift from my friend Louise. The other one is from Housedoctor and a house warming gift from myself to myself. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anna/Rackarungar

    Tummen upp för inflyttningspresenter till sig själv. Om jag inte minns fel så har jag ännu inte köpt mig någon….

    och BTW vad härliga ni var på TV4. Hoppas att er trio återkommer regelbundet! Tummen upp, igen!

  • http://styleandlifebyleia.se

    Helt rätt med inflyttningspresent till sig själv…och valet var ju dessutom fantastiskt! Älskar den lampan.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar