Annons
Annons

Torsdagslistan

Här kommer ett stycke torsdagslista – inspirerad av Emma som körde en liknande för ett tag sen. Haka gärna på om ni vill – torsdag eller inte.

Jag längtar efter …

lissabon

volang-linda lissabon

lissabon

… att åka till Lissabon igen. Åh som jag längtar till denna ljuvliga stad. Måste dit i höst! Tänkte att jag skulle knåpa ihop en liten guide dit snart för er som planerar ett besök dit i sommar.

Jag drömmer om …

Ett spännande projekt som jag och Lollo ska genomföra i höst på Vintagefabriken. Det kommer bli så bra, så bra!

vintagefabriken

Jag imponeras av …

cuprinol blogg 4

… min lille son som är den absolut roligaste person jag känner. Så finurlig, smart och underhållande på alla sätt och vis. Ser verkligen fram en hel sommar ihop med honom!

Jag är peppad på …

 goteborg

… nästa helg i Göteborg. Då lämnar jag och David över Chaplin till farmor och farfar och drar på roadtrip med några vänner till Göteborg. Vi ska hänga, lyssna på musik, äta god mat OCH gå på Håkan Hellström. Förstår ni lyxen i detta? Måste åka planera in ett nytt besök på underbara Floramor och Krukatös där jag och Lollo var i våras.

Jag inspireras av …

mother

… alla starka mammor där ute. Inte minst av min egen som är en så himla fin mormor och bra vän. Ni glömmer väl inte att fira er mamma på Mors dag på söndag?

Fantastisk bild via Buzz Feed.

Jag har ångest över …

sommar

midsommar

midsommarkrans

… att tiden går så fort och att det snart är sommar. Och att den snart är slut haha.

Foto via Babes in boyland.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar