Annons
Annons

Torsdagsgodis från Princess Consuela

Vem behöver inte lite extra pepp en snöig och mörk torsdag som den här? Jag har i och för sig haft en lyxig dag och hunnit med lunch med världens bästa Lollo och våra barn och sen spenderat flera timmar på min kära

Annons

Vintagefabrik. Men ändå. Lite fina bilder behövs liksom alltid. Dessa kommer från en ny favorit på tumblr som heter Princess Consulea och jag blir glad av varenda en av dem.

p2

p3

p4

p5

Det blev visst även något av ett grönt tema ser jag. Behöver jag ens nämna att jag börjat räkna ner dagarna tills våren är här?

Källorna till all bilder finns hos Princess Cosuela.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • underbarasaker.blogg.se

  Alltid lika fina bilder, dem med växthusställningen var ju underbar!!!

  Kika gärna in i min webshop som alltid har FRI FRAKT och massa härliga varor som jag gör själv. Presenter, lyx till dig själv eller bara en vacker inredningspryl?

  http://shabbychicbyjn.se/produkt-kategori/underbara-saker-by-linda/?orderby=date

 • sandra

  Blev helt kär i den andra bilden. Så enkelt och så vackert!

  atilio.blogg.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar