Annons
Annons

Torpveckan i 4 bilder

Nu är vi hemma från det gulliga huset utanför Vingåker igen. Några dagar tidigare dessutom då lille Chaplin var sjuk hela veckan och vädergudarna inte riktigt var med oss. Men det var himla fint ändå. Fick inte till det riktigt med dokumentationen men vet att

Annons

Emma tagit massvis med härliga bilder så jag får länka dit sen om någon är nyfiken.

IMG_9038IMG_9034

torpIMG_9018

De här fyra lyckades jag i alla fall knäppa av. De två översta är från den dagen då vi besökte Lollos torp som låg 40 minuter från oss. Där bjöds det på fika i bersån och alla var väldigt imponerade över hur idylliskt det var. Med äppelträd, potatisodlingar och en alldeles egen äng precis bredvid huset.

Nedersta bilderna är tagna vid ”vårt” hus, där klängrosorna förgyllde uteplatsen och barnen roade sig med att åka skrinda. Hur gulligt? Så himla fint att Chaplin är så stor nu att han kan leka på riktigt med sina äldre kompisar. Det trodde man inte för bara ett år sedan.

translation

Some pics from our little vacay in a cottage outside of Stockholm

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ellinor

    Hur har ni fått tag i torpet? Kan det hyras av vem som helst? Verkar nämligen vara något för oss, lagom långt bort när man har en liten som ska med.

    • Ja men vad roligt! Maila Lisa som har bloggen Onekligen – det är hon som äger torpet – så kanske ni också kan få hyra det. De hyr ut det via Blocket vissa veckor nämligen! Lycka till!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar