Annons
Annons

Lucka 18; berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.

Det här inlägget skrev jag i april förra året men det är lika aktuellt idag så jag använder det som dagens lucka. Har lagt till lite bilder dock. Alla fotografierna kommer från underbara bloggen Narumi som dokumenterat sina resor i Japan och Tokyo. Och varje gång jag går in där blir jag alldeles tokkär i staden och kan inte vänta tills jag ska få åka dit. Det verkar vara så mycket mer än de höga husen och de blinkande neonskyltarna; som mysiga gränder, små butiker, fantastisk mat, vackra färger, en massa parker, alla körsbärsträden och så vidare. Kolla själva, hur fint?

Annons

This is window number 18 in the Christmas calendar and it’s about Tokyo, one of the places I long to travel to soon. All pictures from the beautiful blog Narumi.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Jag har också Tokyo på min resa-lista. Hoppas snart! Men nu först planerar vi Thailand i vinter. Känns långt bort, men ändå inte. Kram Lindi!

  • Mmm..underbara bilder…visst vill man,jag har oxå alltid haft Tokyo och japan som mål

  • Gudars vad jag gillar bloggen din. Bilderna är fantastiska och jag vill också dit, till Tokyo. Väldigt mycket. Och du, vad snällt du skrivit om min blogg för en tid sedan. Glad. Tack.

  • Fatima: bra det låter. tänk vad mycket fint vi ska få se och va med om här i livet. man blir helt tacksam och till och med lite salig ibland av tanken. kram!C: ja, hoppas vi får komma dit:)Sofia: kul! blir superglad. och jag gillar ju din som du förstått… så tack själv!

  • Anna

    Jag har också Tokyo som en favorit, det verkar annorlunda och vackert.

    • Jag förstår precis vad du menar. Tänk bara på alla de där träden…:)

  • Pingback: Lucka 19; berätta om en vän som bor långt bort. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar