Annons
Annons

Toast Lookbook autumn 2015

När säsongerna skiftar brukar jag alltid kika in hos engelska webbshopen

Annons

Toast för inspiration. Tycker de är så bra på att skapa harmoniska bilder med sina fina produkter. Och hösten brukar vara min favorit dessutom! Denna gång är inget undantag .

AW15_Bk3_Lookbook_HH_1

toast02

Jordnära toner går igen i alla bilder.

AW15_Bk3_Lookbook_HH_2

AW15_Bk3_Lookbook_HH_3

AW15_Bk3_Lookbook_HH_8

Liksom de mörkt blå och gröna väggarna. Blir alltid så sugen på att dra fram alla filtar vi har, ta på mig tjocka strumpor, tända ljus och dricka te och äta soppa så det står härliga till när jag kikar in hos dem. Höstkänslor de luxe helt enkelt. Som ni kanske förstår haha.

Lite fler bilder och länkar till alla produkter finns inne hos Toast

  translation

I really like the look book from English web shop Toast. They have such a cozy and warm feel to them!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar