Annons
Annons

Tjusigt – och lite poetiskt – från Linnéstaden

Bilderna på lägenheten med adressen Sveagatan 23 B i Linnéstaden har valsat runt i bloggosfären och på Pinterest i veckan. Förhoppningsvis har ni inte sett dem innan – eller i alla fall inte hunnit tröttna än.

Annons

De kommer från Alvhem Mäkleri och jag fastnat för det lite poetiska uttrycket i lägenheten och i bilderna.

Känner dessutom igen en hel del av inredningen från fina Le Kiosk. Som t ex de vackra printsen på väggarna. Tycker de passar som hand i handske här. Kul! Kolla själva:

a1

a2

a7

a6

a3

a5

a8

a9

a10

Alla bilder kommer från Alvhem.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Mia

    Hittade inget jag inte gillade… 🙂

  • Jag bor bredvid Alvhem men börjar bli lätt trött på att alla deras stylingar ser likadana ut SUCK haha 🙂 hoppas du har en härlig solig vårvecka.

    Ny post…6 tapetstilar att älska 🙂

    LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar