Annons
Annons

Tjusigt med grönt, mässing och blått innertak.

Finfina bilder på en lägenhet med ett ljuvligt kök med mässingsdetaljer, fina grönbå köksluckor och vackraste köksskåpet inspirerar mig i dag. Är också väldigt förjust i att man valt att måla taket blått.

Annons

Som för att vara lite närmre himlen. Tjusigt var ordet.

w2w3

w4

w5

 Bilderna är tagna av Wolfgang Stahr via Gisbert Pöppler.

 translation

This inspires me today. The kitchen, the light and the blue ceiling.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar