Annons
Annons

Tisdagstipset och något att fira

Bästa botemedlet mot vintern måste ju vara varm choklad med grädde. Min bästa grej just nu är att smaksätta den med lite pepparkakskrydda – för den där extra juliga smaken. Toppa med grädde och riv lite choklad över hela härligheten och drick den samtidigt som du kollar på din bästa serie eller läser en härlig bok.

Tisdagens bästa tips!

choklad

Här hemma kommer vi dock att öppna en flaska champagne i kväll och fira att jag tagit ett stort steg som jag varit rädd för länge. Jag har nämligen sagt upp mig från min fasta tjänst på Indiska (skulle gått tillbaka efter föräldraledigheten) för att satsa fullt ut på mitt eget företag, på Vintagefabriken och på att jobba med annat som jag brinner för. Tror aldrig jag känt mig så stolt över mig själv som just precis i dag. Så det är helt klart värt att fira.

Hoppas ni får en fin kväll!

Klicka på bilden för att komma till källan/Click the pic to see the source.

translation

The best cure for the long, cold winter must surely be hot chocolate with cream. My best thing right now is to flavor it with some gingerbread seasoning – for that extra Christmassy flavor. Top it with cream and grate some chocolate over it – and then drink it while you enjoy your best serie or reads a great book.

Here at home, we will open a bottle of champagne in the evening and celebrate that I have taken a big step that I’ve been afraid for a long time. Because I have resigned from my full-time job to invest fully in my own business, at the Vintage Factory and at working with other things that I’m passionate about. I don’t think I’ve felt so proud of myself as I do right now. So it’s clearly worth celebrating!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • vad sjukt modigt! heja dig!

 • hanna

  Grattis! Vilket inspirerande mod du har!

 • Vad roligt! Heja dig!!!

 • Emilia Leide

  Hurra för dig! Så modigt gjort! All lycka till dig och vintagefabriken. <3

 • Elin

  Heja dig! Klart du ska satsa på det! Lycka till! 🙂

 • Grattis Linda! Det kommer gå toppen – att ta steget in i ovissheten är det bästa en kan göra och enligt min erfarenhet betalar det sig alltid. Hurra för dig!

 • Cicci

  Whihoo

 • Pingback: Tack! | Volang()

 • Pingback: Lucka 24; En bild som bäst beskriver din december | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar