Annons
Annons

Tisdagstipset; något väldigt gott att dricka i jul

Jag bara måste tipsa er om något som jag älskar att dricka under julen – nämligen kall glögg. Jag vet att det inte låter så himla gott men det är helt fantastiskt. Hittills har jag bara druckit vitkall glögg – ihop med is och frysta

Annons

lingon eller tranbär (en ny favorit är Blossas senaste vita glögg med smak av fläder och citron) men hos Mjölk och Arsenik såg jag något nytt. En glöggcocktail gjord rödvinsglögg, gin och lime.

Så spännande! Älskar ju att testa nya recept då det här är ett måste för veckan.

 glöggcocktail från mjölk och arsenik

Till det tänkte jag festa till det med Saffransfudge med vit choklad från Söta Saker. Jag kommer eventuellt få en sockerchock men det kan det ju vara värt. Är det jul så är det.

Bilden kommer från Mjölk och Arsenik och är tagen av Emily Dahl.

translation

I just have to tell you about something that I love to drink at Christmas – namely cold mulled wine. I know it does not sound so damn good but it is absolutely amazing. So far I’ve only been drinking white, cool mulled wine – together with ice and frozen cranberries but at the blog Milk and Arsenic I saw something new; a mulled wine cocktail made with red wine mulled wine, gin and lime. So exciting! I just love to try new recipes so this is a must have for the week.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar