Annons
Annons

Tisdagstipset en dag för sent; The Kinfolk Home

Äntligen finns det något att se fram emot med den kommande hösten. Den 20 oktober släpps boken The Kinfolk

Annons

Home – en bok som, med allra största sannolikhet, kommer att vara helt fantastiskt. I alla fall om man baserar förväntningarna på allt det som Kinfolk åstadkommit hittills – inte minst med succéboken Kinfolk Table.

kinfolk home bookkinfolk

The Kinfolk Home kommer att innehålla reportage från 35 olika hem från världen över. Bland annat USA, Japan och Skandinavien. Spännande!

kinfolk home

kinfolk homekinfolk home

kinfolk home

Dagens tips blir helt enkelt att hålla utkik efter denna pärla. Vill ni läser mer om den kan ni göra det här.

Bilderna är inte hämtade från boken utan kommer från Kinfolks Pinterest – men jag tror de kan ge en hint om känslan i den kommande boken hurusom.

translation

In October Kinfolk Magazine will release a new book called ”The Kinfolk Home. I believe it will be both beautiful and very inspiring! Read more about it here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar