Annons
Annons

Tisdagstipset; Drömma-Lotta släpper prints från Palmhuset

Härliga Drömma-Lotta (@drommaInstagram) har nyligen släppt 3 magiska prints i en kollektion som hon kallar för Secret Garden. Och jag är alldeles kär i dem allihop. Ni kanske minns att jag skrev om dem i ett av mina samlingsinlägg för några veckor sedan; 

Annons

Finast i veckan; dubbla besök i Paris, ett fint konstprojekt och egengjorda oreo-kakor?

Då hade hon precis tagit bilderna till projektet och nu är de alltså trycka och finns till försäljning via hennes blogg.

d1

d2

d3

Jag har precis beställt hem ett ex och ser med spänning fram emot att få hänga upp det på en av väggarna här hemma. Vilket tror ni jag valde?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar