Annons
Annons

Tisdagstipset; Dokumentären om Astrid Lindgren på SVT

Mitt bästa tips just nu – alla kategorier – är att ta 3 timmar av sin tid och slå sig ner framför TV:n eller datorn och kolla på dokumentären om Astrid

Annons

Lindgren på SVT (om ni inte redan gjort det). Kanske det bästa som sänts på svensk tv på väldigt, väldigt länge om ni frågar mig.

astrid lindgren dokumentär svt

Så otroligt välgjord, intressant och fängslande. Och inte minst rörande. För när Astrid berättar om hur hon var tvungen att lämna bort sin son Lasse när han bara var någon vecka gammal, ja då föll tårarna här kan jag säga haha.

astrid lindgren och hennes son lasse

Dokumentären om Astrid, gjord av Kristina Lindström – är i 3 delar och finns på SVT Play i cirka 20 dagar till.

Missa inte!

translation

Right now Swedish tv are broadcasting an amazing documentary about author Astrid Lingren. Hopefully you’ll be able to see it with english subtitles some day soon!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar