Annons
Annons

Tisdagstips – vinn ett print av Jonna Fransson hos Lovely Life

Dagens tisdagstips är ett väldigt fint sådant. Det handlar nämligen om en

Annons

tävling som Amelia på Lovely Life har just nu där man kan vinna ett av Jonna Franssons senaste – och alldeles magiska – prints. De som jag bloggade om för någon vecka sedan om ni minns.

jonna

Man får välja mellan det med syren eller det med pion. Galet fina båda två om ni frågar mig.

Tävlingen med Jonna Franssons blomsterprints hittar ni alltså hos Amelia på Lovely Life. Den pågår fram till fredag den 19 september.

translation

Right now – and until this Friday – there’s a competition going on where you can win one of these lovely prints from talented Jonna Fransson. The competition is held at the Lovely Life site.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar