Annons
Annons

Tisdagstips; ”Upptäck det goda” på Instagram

Hej finingar! Här kommer tisdagstipset en dag för sent eftersom jag inte hade så mycket energi till någonting i går på grund av sorgsenhet. Men nu är det en ny dag och jag känner mig helt okej.

Jag skulle vilja tipsa er om ett initiativ som jag gillar mycket just nu.

Annons

Det är nämligen som så att Arla – sedan ett tag tillbaka – bjudit in en del bloggare och andra profiler till ett instagramkonto som de döpt till ”Upptäck det goda” (@upptackdetgoda). Ofta är det väldigt fina och inspirerande bilder som florerar där! Och jag uppskattar tanken med det mycket; att man ska upptäcka det goda i vardagen och njuta lite extra när man kan. Det är bra att få en påminnelse om det då och då.

Några av bloggarna som är med är Nanna på Så fint jag vill (@nannakerstin), Made by Mary (@madebymary), Linda Lomelino (@lindalomelino) och årets kock 2014 som heter Filip Fastén (@filipfasten). Lite så här kan det så ut där:

tisdag7

tisdag4

tisdag6

tisdag5

tisdag11

tisdagstips2

Ganska så fint eller hur? Alla bilder kommer alltså från @upptackdetgodaInstgram.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar