Annons
Annons

Tisdagstips: ”Tänk Om”

I dag vill jag tipsa om en helt ljuvlig liten film på bara 30 minuter. Den är baserad på Lena Sjöbergs (jag fullkomligt älskar Lena Sjöberg) Augustnominerade barnbok Tänk Om. 

tänk om film

Och inte nog med att det är den sötaste och snällaste film jag någonsin sett – dessutom är det Nina Persson som sjunger och berättar hela sagan.

Annons

Snacka om perfektion!

lena sjöberg tänk om

lena sjöberg tänk om

Självklart är det en film för barn men jag som vuxen hade verkligen lika stor behållning av den som Livia och Isolde som jag var och såg den med (2 och 3,5 år). Och jag kan knappt vänta tills jag ska få se den ihop med Chaplin, när han är lite större.

lena3

lena2

Så mitt tips är att ta ditt eget – eller ett kompisbarn – under armen och spendera en liten stund ihop i biosalongen med att titta på Lena Sjöbergs Tänk om. Kanske det finaste man kan göra när regnet faller utanför och dagarna är så korta och mörka.

translation

I saw the cutest movie ever the other day. It’s a movie for children called Think if based on a book by Lena Sjöberg. Unfortunately it’s only available in Swedish but still I think children would really like it.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar