Annons
Annons

Tisdagstips; Monthly makers

Jag ber om ursäkt att mina tisdagstips har försvunnit någonstans längs vägen. Men där runt jul ungefär så kändes alla dagar som antingen lördagar eller söndagar så jag hade aldrig någon koll på vad som var tisdag eller inte.

Annons

Men nu är jag på banan igen och någon form av vardag har infunnit sig. Så därför kommer här årets första tisdagstips!

monthly makers

Det jag vill tipsa om denna vecka är ett nytt bloggnätverk som kallar sig för Monthly Makers där bland annat fina bloggar som Hej Regina!, Unvelo och Atilio ingår. Bloggarna kommer under året presentera ett tema varje månad som utmanar dem – och läsarna – att få igång kreativiteten genom att föreslå nya sätt att skapa på. Första temat var papper och då är alltså tanken att man skapar något valfritt med just det materialet som utgångsläge. Kul idé alltså!

Under januari såg det till exempel ut så här när Hej Regina! pysslade loss för ett tag sedan.

m1

monthly makers januari

monthly makers januari

Just nu är det inget som jag själv kommer haka på på grund av att jag har alldeles för mycket annat att göra. Men jag tycker att det är himla kul att läsa och inspireras. Snyggt jobbat tjejer säger jag!

translation

Today I want to tell abou a new blog network that calls itself Monthly Makers where fine blogs like Hello Regina!, Unvelo and Atilio included. The blogs will –during the year – introduce a new theme each month that challenges them – and their readers – to initiate creativity by suggesting new ways to create on. Read more about the project here (click the  translation button) for instant. It’s such a fun idea I think!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar