Annons
Annons

Tisdagstips; kurs i att vika origami på Vintagefabriken

Minns ni att jag skrev om Lisa Marie (med bloggen Up the Wooden Hills) i våras? Och att jag då blivit alldeles kär i hennes underbara origami som hon gör på de vackraste av papper. Nu har vi på Vintagefabriken bjudit in Lisa Marie till att hålla en kurs/workshop i att vika origiami hos oss i höst och jag är så peppad! Kommer själv sitta där och vika och lyssna storögt för jag tycker att det är så himla fint med de där små bollarna.

origami

Har placerat ut mina lite här och där i lägenheten och blir lika glad varje gång jag ser dem. För övrigt tycker jag mig se origamiformerna lite överallt i inredningsvärlden just nu. På vaser, lampor, tapeter med mera. Hur fint som helst om ni frågar mig!

origami1

Dessutom gillar jag att det här med origami inte kostar multum utan att det som krävs är lite papper, en stor dos tålamod och ett hantverk.

origami2

Och kanske lite flinka fingrar med så klart.

origami4

 Kursen i att vika origami kommer hållas torsdagen den 16 oktober Vintagefabriken i Stockholm.

Läs mer om origamikursen och köp en plats till kursen i vår webbshop.

translation

I think origami is so very beautiful. In a couple of weeks Vintagefabriken are hosting a work shop – together with the talented Lisa Marie – in how to fold your own origami. Read more about it here. If you live in Sweden, Stockholm, you’re very welcome to visit!

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

Vintagefabriken



Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar