Annons
Annons

Tisdagstips; Kransenkartan

Här kommer ett fint tips – passande nog på en tisdag! Jag har under flera månader jobbat på ett stort projekt som jag äntligen rott i hamn; Kransenkartan. En fysisk – och digital – karta som samlar alla de smultronställen som finns i Midsommarkransen (där ju

Annons

Vintagefabriken ligger) med omnejd.

Idén kläcktes för flera år sedan av oss på Vintagefabriken fast sen har inte tiden funnits för att förverkliga den. Men nu – när fler och fler härliga butiker och caféer öppnar kändes det som att det var dags!

kransenkartan

Den illustrerade kartan har Frida Eklund Edman gjort (@fridasfina). Visst är den väl fin? Gå gärna in och kika på Kransenkartan.com!

Skärmavbild 2016-04-19 kl. 22.28.29

Där hittar ni bilder från alla butiker, caféer och restauranger och där dyker det också upp events och annat skoj som händer i området.

Skärmavbild 2016-04-19 kl. 22.28.40

Bland annat var ju ELLE Decoration där för ett tag sen och tog bilder till artikeln 5 hetaste butikerna i Midsommarkransen. Hoppas vi ses i Kransen!

Karta av Frida Eklund Edman

Foto: Petra Bindel

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och vardagsbetraktelser.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar