Annons
Annons

Tisdagstips; Kom på 2-årskalas på Vintagefabriken

Nu på torsdag är det dags för kalas på Vintagefabriken! Vi firar att vi fyller 2 år (!) och passar också på att slå två flugor i en smäll och fira Tovelisas fina, nyutkomna målarbok. Vill du ta med en vän under armen och komma och kalasa med oss nu på torsdag den 21 maj mellan kl 17-21? Fyll i formuläret nedan så drar vi två personer som bli inbjudna – på vårens kanske finaste kalas – redan i morgon (du måste vara 18 år för att komma just denna gång).

Vi kommer att ha specialerbjudanden i butiken, tipsrunda med fina priser, en målarhörna och mycket mer.  Hoppas vi ses bland drinkar och pastellgodis!

inbjudan1
Illustrationen har Tovelisa gjort.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar