Annons
Annons

Tisdagstips: Julkalender x 3

I dag vill jag tipsa om en alldeles ny typ av julkalender som jag tycker verkar spännande. Det är nämligen ett gäng bloggare (bland annat Made by Mary, Pastill och

Annons

Hildas Hem – vilka jag alla följer sedan tidigare) som gått  ihop och vill inspirera till en kreativare jul.

1the-creative-collective

De kallar sig The Creative Collective och kommer under 25 dagar presentera ett nytt projekt eller recept – något att skapa, baka eller bara göra.

 2the-creative-collective2-instagram

Varje dag kommer alltså då en blogg i nätverket visa upp något juligt och inspirerande för att sedan lämna över stafettpinnen till en annan blogg i nätverket.

3the-creative-collective4

Spännande!

4the-creative-collective3

Pressbilderna ser ju himla fina ut tycker jag. Ska bli kul att se om de lyckas hålla samma höga nivå hela vägen. Hoppas det!

5the-creative-collective1

Sen vill jag också passa på att tipsa om Vintagefabrikens alldeles egna julkalender. Där kommer ni hitta finfina erbjudande på varor vi tycker extra mycket om. En om dagen – ända fram till jul.

Även Husligheter har dragit igång en julkalender med fina pris i potten. I går kunde man t ex vinna ett print från Studio Esinam och i dag är det ett presentkort hos Nordic Design Collective som ska tävlas ut. Kul!

translation

Here’s 3 advent calendars that I think you will like. The one by The Creative Collective, my very own Vintage Factory and the one on the blog Husligheter.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar