Annons
Annons

Tisdagstips; gå ut och sparka löv

Dagens tisdagstips kan låta som ett märkligt sådant. Men jag tycker att det är ett väldigt bra ett – och dessutom är det lite bråttom med att ta till sig det. Jag tror nämligen inte att det är så många dagar kvar nu innan hösten tar slut.

Annons

Innan alla vackra löv faller från träden och dagarna blir ännu kallare och blåsigare.

höstlöv by isabelle pedersen

Så mitt tips är att gå ut och njuta av det här vackra som händer utanför fönstren just nu! Att titta upp och rakt fram istället för ned.

 hot apple cider

Kanske ta en kaffe på en bänk i någon minut – bara för att andas in luften och känna att man njuter och är mitt i det.

höstlöv by isabelle pedersen

Kanske ta en omväg hem genom valfri park för att kunna sparka lite löv. För visst är det väl en underbar känsla? Lite som vårskriket fast tvärtom.

blankets from anthropology

Och sen komma hem – till filtar och värmeljus – och känna att man faktiskt fångat lite grann av allt det där fina.

Det ska i alla fall jag göra i dag. Dessutom ska jag fira – kanske med en bakelse – att vi i natt fick sova en hel natt här hemma. Det var första gången på säkert 6 månader så det känns smått magiskt.

Ha en fin tisdag bland löven!

Bild 1 och 3 har jag lånat av underbara Isabelle Pedersen och bild 2 och 4 hittar ni källan till om ni klickar på dem och i min Pinterest.  

translation

Today’s Tuesday tip may sound like a strange one. But I think it is a very good one – and it’s a bit of a rush to embrace it too. I do not believe that there are as many days left now before the autumn ends. Before all the beautiful leaves are to fall from the trees and the days will get even colder and windier.

So my advice is to go out and enjoy this beautiful happening outside the windows right now! To look up and straight ahead instead of down. Maybe take a detour home through a park to kick some leaves – just because the feeling of it is such a wonderful one. Don’t you think? 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • www.designofluna.blogspot.com

    Här är det dessvärre slut på att sparka löv. Allt är borta och ligger bara som blöta trasor i vägkanten. Lite trist!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar