Annons
Annons

Tisdagstips; Drömmigt hos Kinfolks tumblr

Tisdagstipset försvann (

Annons

igen) men nu är jag peppad på att försöka hålla liv i det igen minsann. Och dagens tips är faktiskt ett lite extra fint sådant tycker jag.

I bland ramlar man ju över små skatter där ute på internet. Som när jag hittade sajten Petit and Small om ni minns? Och häromdan hittade jag fina Kinfolk Magazines alldeles egna tumblr-sida och blev alldeles lycklig. Kan inte tänka mig något härligare än att sitta och scrolla bland alla deras fina bilder över en kopp kaffe en helt vanlig eftermiddag. Att få drömma mig bort till stökiga caféer och till platser där vindruvor växer. Kolla bara:

k1

k2

k01

k02

k4

k5

k3

k6

Tyvärr (!) verkar de inte uppdatera den så ofta men just för i dag har jag fått precis den dos av inspiration som jag behöver. Ganska så fint eller hur?

Alla bilder från Kinfolk.

translation

I just love the Kinfolk tumblr that I recently discovered. It makes me wanna go to messy cafés and places where grapes can grow. You like?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Finaste mattan blogg

    Mycket! : )

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar