Annons
Annons

Tisdagstips; blommor x 2

Här kommer 2 finfina tisdagstips på ett av mina favoritteman; blommor.

1.

skillad floral design

Min kära vän och kollega NikaSkillad Floral Design har börjat blogga här – på ELLE Decoration. Så kul tycker jag!

vitsippa

I 2 månader ska hon förgylla flödet med sina härliga kreationer, fin inspiration och bra tips.

skillad floral design

Missa inte att kika in på hennes blogg!

Annons

2. 

tradgardstider

Ett av mina favoritprogram; Trädgårdstider på SVT – har börjat igen. Hurra! Bästa gänget – med min bloggranne Malin Persson i spetsen – tar över rutan en kväll i veckan med massvis av tips på hur man kan fixa i sin trädgård.

malin persson elle

Älskar allting Malin tar sig för och tycker det är så inspirerande att kika på alla finurliga lösningar hon kommer på – dessutom med ett återbrukstänk som genomgående tema.

Här hittar ni programmet Trädgårdstider i SVT – om ni missat första avsnittet.

Bilder:

1: Emmy Lundström, 2: Nika Wahren, 3: Sofia Byström, 4: SVT, 5: Malin Persson.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

Vintagefabriken



Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar