Annons
Annons

Tisdagstips; Bästa matinspirationen hos ”Now you’re cooking”

Jag ligger hemma i feber och med en förkylning som vägrar ge med sig. Så himla trist. Tycker väldigt synd om mig själv ska jag erkänna. Men som tur är har jag hittat det bästa botemedlet – korta videos med den vackraste matinspirationen från tumblrsidan 

Annons

Now you’re cooking som Electrolux står bakom.

electrolux

electrolux

På dessa videos kan man (läs: jag) titta i timmar. Det liksom bara fortsätter och fortsätter. De underbaraste av frukostar dukas fram. Med smoothies, chiapudding och mandelspread.

nut wedges

De godaste av nötbars mixas ihop.

mussels

musslor

Och de vackraste av middagar tillagas. Allting i ett härligt tempo och med otroligt snygg och inspirerande rekvisita i form av rustika keramikskålar, slitna, fina skärbrädor och vackra tallrikar.

För er som, liksom jag, är riktiga foodies, missa inte detta! Alltså; Now you’re cooking.

Det får bli dagens tisdagstips!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar