Annons
Annons

Tisdagstips; #atthetableworkshops

Minns ni att jag berättade om – vad som verkade vara – en alldeles magisk workshop i södra Frankrike? Nu kommer en svensk variant! Det är begåvningarna Maria Strömberg Bååth (

Annons

Made by Mary), Linda Lomelino (Call me cupcake), Linda Rönntoft (Raniamaria), Agnes Gällhagen (Cashew Kitchen)  står bakom konceptet, vilket går under namnet At the table.

at the table

Självklart har jag redan anmält mig! Första eventet går av stapeln den 11-13 september och kommer att vara på temat ”Autumn harvest”. Låter ju hur spännande som helst.

Än så länge finns det ingen sajt och inte heller så mycket mer info om At the table men det utlovas att det är på gång. Så länge kan man kika på sidan på Facebook som heter just At the table.

Bilden ovan är tagen av Linda Lomelino via hennes instagram.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • http://sofiabystrom.blogg.se

    Så pepp!! Går det att anmäla sig nu? Kramis!

    • Jag vet! Ja man kan anmäla sig på deras Facebook. Gör det:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar