Annons
Annons

Tisdagstips; 3 nya böcker på tema mat, pyssel och fantastiska djur

Här kommer 3 fina tips på böcker som passar alldeles perfekt att läsa i hängmattan eller på picknick-filten. En på tema mat, en på tema pyssel och en för barn. Hoppas ni gillar! Tipsa gärna mig om era favoritböcker i kommentarsfältet.

lomelinos pajer bok

Fantastiska Linda Lomelino släpper ny bok. Dessutom på mitt favorittema Pajer. Lomelinos Pajer heter boken och den ser alldeles magisk ut.

Linda Lomelinos pajer

 Precis som man kan vänta sig när Linda är i farten med andra ord! Jag vill äta allt. Helst nu på en gång.

Linda Lomelino

Kanske en present till Mors dag på söndag?

fantastiska-fakta-om-djur

Nummer 2 på min lista är barnboken Fantastiska fakta om djur av Maja Säfström. Min absoluta favoritbok att läsa för Chaplin just nu! Så himla rolig, intressant och unik. Jag älskar Majas illustrationer – och i kombination med de små faktatexterna om de olika djurarterna blir det helt magiskt. Rekommenderas varmt!

Marbackapelargon-Paper-garden-Fideli-Sundqvist

Boken Paper Garden av Fideli Sundqvist släpps i dagarna och är en alldeles ljuvlig sak. Det är en uppföljare på boken I love paper som kom 2013.

paper garden

Här får man lära sig hur man viker papper till de allra mest fantastiska skapelserna. Som de här blommorna till exempel.

Rosbukett-paper-garden-Fideli-Sundqvist

Och den här buketten. Kanske något för den med något mer tålamod än jag har egentligen. Men väldigt meditativt  och härligt tänker jag – om man väl sätter sig ner och tar sig an projektet.

Happy reading!

translation

3 Swedish books I really like right now!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar