Annons
Annons

Tipsa mig om Paris!

Om bara någon vecka är det dags för mig och min kille att åka på en välförtjänt semester till Paris. Längtan är stor som ni kanske förstår. Jag har ju varit i Paris en massa gånger innan men det finns alltid något nytt att se.

Annons

Denna gång står butiken Merci, promenadstråket Promenade Plantée ovanför staden och modemuséet Musée de la Mode et du Textile högt upp på listan.

Men har ni kanske några tips till mig? Ni brukar vara så himla bra på att tipsa! Jag tar tacksamt emot allt.

Källorna till bilderna hittar ni på min tumblr-sida Volang som man för övrigt kan följa om man vill.

I just a few weeks I’m going to Paris with my boyfriend. We’re having one weeks vacation where I’m hoping to rest a lot and eat a lot. And of course, wander lovely streets in the Paris sun.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Petra /Popetotrora

  åh, jag kom hem från Paris i söndags och längtar redan tillbaka!
  Skrev ett inlägg på bloggen igår om en butik som inte bör missas. La droguerie. Se här:
  http://www.popetotrora.blogspot.se/2013/05/la-droguerie.html

  Sen var vi i en fantastisk butik i Montemartre. Paperdolls hette den. Den var helt underbart inredd med vackra vintagemöbler och detaljer. Sålde kläder och smycken. Har ett inlägg med bilder och text om den på gång också men har inte publicerat än. Googla Paperdolls Montemartre så får du se.
  Trevlig resa!! //Petra

 • Frida

  Åh…blir ju galet avis nu. Den där promenaden ser suveränt fin ut.

  Maraiskvarteren är ju en favorit annars och på rue François Miron finns flera fina butiker, bl.a. två som säljer -inte så franska – men väl japanska tyger, kläder och inredningsartiklar i superfina mönster. På samma gata finns även en Petit Pan som jag tjatat om förut.

  Om man gillar mat och myller så rekommenderas också en promenad på Rue Cadet eller Rue des Martyrs. Två gator som är perfekta om man bara vill insupa atmosfär och doften av nybakt t.ex.

  Jag minns också ett område som vi bodde i, runt Rue Oberkampf, som trevligt med restauranger och klubbar som vi väl tyvärr inte utforskade så mycket. Men tror det kan vara något. 🙂

 • WOW härliga pics:) jag gjorde ett Parisinlägg nyss som va poppis. Jag blir lätt avis men hoppas du får kul.

  Om du vill ha IKEA uteinspiration kan du kolla in min blogg:)

  ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

 • Elina Dahl

  Jag har inget särskilt tips som jag kommer på just nu. Men jag tycker att paris är en sån stad som det bara är härligt att promenera runt i , speciellt i Marais där det ju finns många små fina butiker och kaféer. Hoppas att ni får en jättefin resa! Kram Elina

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar