Annons
Annons

Tips; The waves we make

Här kommer ett fint tips! En sprillans ny sajt som heter The waves we make dit två av mina favoritbloggare 

Annons

Rania Maria och Maria EMB nu flyttat sina bloggar. The waves we make är en sajt som vill inspirera till en mer hållbar livsstil och här kan man läsa om såväl  inredning som mode, hantverk och mat.

T ex har Rania varit på besök i härliga butiken Herbanist inrednings -och trädgårdsbutik i Sundsvall och tagit superfina bilder därifrån.

herbanist_raniamaria-1

herbanist_raniamaria-17

herbanist_raniamaria-05

herbanist_raniamaria-9

herbanist_raniamaria-12

herbanist_raniamaria-16

In och kika för massvis med fin, härlig – och viktig – inspiration. The waves me make känns helt klart som en sajt att räkna med framöver! Alltid lika kul med nya, sådana här sajter som dyker upp tycker jag. Hoppas ni också gillar!

translation

The Waves me make is a brand new site with focus on living a sustainable lifestyle. I really like it and I think you will too. Don’t miss this!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (22)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh tack så mycket för att du tipsar om oss och mig Linda!! 😀 <3 Vad glad jag blir!

  • Åh, tusen tack för att du tipsar om mig och oss! Fina du! <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar