Annons
Annons

Tips – Frankie Daily Journal åter i butik (ett litet tag till)

Vill slänga in ett litet tips så här på onsdagskvällen – exklusivt för er som läser min blogg. Den orimligt populära Frankie Daily Journal 2016 har sålt slut två gånger om hos oss på Vintagefabriken. Nu har vi lyckats knipa de allra sista exemplaren från Australien och den finns alltså åter i vår webbshop.

Annons

Dock i ett väldigt begränsat exemplar!

Så först till kvarn gäller för den som vill ha sitt alldeles egna ex av världens (jo jag lovar) finaste almanacka för 2016.

frankie vintagefabriken

Den underbara bilden har världens bästa Emma tagit. Tack för lånet snälla du!

Missa för övrigt inte att kika in på Emmas blogg. Just nu publicerar hon de mest magiska bilderna från sin semester i Frankrike och Paris där. Att kika på de där bilderna är som mumma för själen vill jag lova!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Jag hittade precis till din blogg, så otroligt fin! Den hamnar bland mina bookmarks 🙂

    http://www.housed.se

  • emma sundh

    Vad gulliga ord! Kram på dig!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar