Annons
Annons

Tillbaks på jobbet och inspiration till Vintagefabriken 2.0

 Nu är jag tillbaks på jobbet på kontoret på Vintagefabriken igen. Även om solen skiner utanför och jag längtar hem efter min lilla busunge så känns det superkul att vara igång. Vi kommer att göra om

Annons

Vintagefabriken ganska så mycket inför hösten vilket känns superkul.

Jag har ju kört ensam hela våren medan Emma och Lollo varit hemma med bebisar och jobbat på annat håll men nu i höst får jag lite förstärkning från Lollo en dag i veckan. Skoj!

bonton paris

vintagefabriken

I samband med det känner vi att det vore kul med en nystart så det har målats och fixats och donats här mellan varven. Det är absolut inte klart men på god väg. Och när det väl är sådär fint som vi vill ha det kommer vi öppna Vintagefabriken igen. Antagligen blir det i början av september. Är väldigt peppad på detta och tror att det kommer bli hur bra som helst.

tant johanna

bonton paris mokkasin

Bilderna i inlägget är mina och Lollos inpirationsbilder till projektet Vintagefabriken 2.0. Lite dovare, lite vuxnare men ändå väldigt mycket Vintagefabriken med pasteller, roliga detaljer och lekfullhet.

vf09

barnrum volang

Hoppas ni kommer gilla när det väl är klart!

Klicka på bilderna för att komma till källorna.

translation

Some inspiration for me and my friends shop The Vintage Factory. I think it will be just great when it’s done!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emmy Lundström

    Heja heja, ska bli så kul med nystart på kontoret!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar