Annons
Annons

Till salu i Berlin.

Mäklarbyrån Fantastic Frank har visst börjat förmedla lägenheter utanför Stockholm också. Men inte i Göteborg, Kalmar eller Uppsala – utan i Berlin. Spännande tycker jag som älskar att se hur människor bor i andra länder!

Det är av någon anledning ännu mer intressant än att kika på svenska och skandinaviska hem.

Annons

Tycker  i alla fall jag. Jag tänker mig alltid att människor i städer som Berlin, Paris och New York lever så mycket mer spännande liv. Kantade av breda trottoarer fulla av folk, luncher på härliga restauranger och kvällar på trånga barer. Lite så. Inser att det antagligen inte stämmer fullt ut men jag gillar ju att dagdrömma som ni vet

Så här ser det ut hos dem som bor på Geygerstrasse i Berlin:

b1

b2

b3

Screen shot 2013-11-14 at 7.07.16 PM

b4

b6

b7

Bilder kommer från Fantastic Frank.

translation

An apartment up for sale i Berlin via real estate agency Fantastic Frank. I wouldn’t say no to live here for a mont or two…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sarah

    Fina bilder! Men tyvärr så blir livet i Berlin ju dyrare hela tiden och de som gör det så spännandet har inte längre råd att bo i de hippa kvarteren. Gentrificiering helt enkelt. Därför gör det mig lite ledsen att läsa om Fantastic Frank i Berlin. Där är det fortfarande vanligare att hyra legenhet och tidigare behövdes aldrig någon merklare…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar