Annons
Annons

this is how it works: you take the things you like and try to love the things you took.

Jag har en riktig girl crush på Regina Spektor just nu. Såg den här konserten på tv häromdan och blev nykär helt enkelt. Ett av mina bästa konsertminnen är när jag och David såg henne på Cirkus. Det var magiskt. Så.

Annons

Jag gjorde en lista med mina bästa låtar av henne! Håll till godo och hoppas ni också blir frälsta nu (om ni inte redan är det vill säga).

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar