Annons
Annons

the secret garden.

Fotografier som påminner om känslan från The secret garden (Den hemliga trädgården). Om ni minns? Såg bara filmen men nu blev jag väldigt sugen på att läsa boken med. Kanske får bli ett sensommarprojekt. I vilket fall, älskar de här fotografierna. Från den här fina sidan.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh! Väcker fina barnminnen! Minns när jag såg filmen, att jag var helt förälskad i historien och dom vackra bilderna.

  • Vilka härliga inspirerande bilder. Kram Johanna

  • Jag säger tvärtom, jag har bara läst boken men blir sugen på att se filmen! 🙂 Läste boken i gräset en sommar, kan verkligen rekommendera den som sommarläsning! Ljuvliga bilder för övrigt! Kram! /Lisa

  • Alexandra: eller hur? så minns jag också den! är lite rädd för att se om för att den kanske inte är sådär magisk längre…

  • Lisa: ja men då ska jag minsann ta och göra det! tack för peppen. kanske får det bli en Maria Gripe- bok också när jag ändå är igång. Kram.

  • helt ljuvliga bilder! pastelligt och alldeles vackert.

  • fantastiskt vackra bilder, jag älskar slott och magiska trädgårdar..och maria gripe är bästa sommarläsningen enligt mig!:) får nog plocka ner en från hyllan nu.

  • LOVE this post so much!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar