Annons
Annons

The little book of big ideas.

Söta anteckningsböcker från etsy-shopen ohNOrachio skulle i alla fall jag bli glad för när den där tomten kommer om cirka en och en halv månad. Illustrationerna känns lite influerade av den bedårande Frankiekalendern som jag skrivit om här (vilken för övrigt är slutsåld redan!). Visst är de söta?

Annons

Cute notebooks from the Etsy-shop ohNOrachio is something for my wish list this Christmas. Aren’t they cute?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar