Annons
Annons

Tävlingtips!

Vill passa på att tipsa er om den finaste tävlingen just nu. Nämligen Nannas tävlingSå fint jag vill. Där kan man vinna affischen Zizustadt centrum som Nanna skriver så här om:

Åren 1956-1963 skickade tonårskusinerna Johan van Berlekom och Aart de Veer A4-ark mellan Stockholm och Haag och ritade tillsammans upp fantasistaden Zizustadt.

Annons

Arken fogades sedan ihop till en karta som i sin fulla storlek är ca 2×2 meter och består av närmare 3500 påhittade gator, platser och boulevarder. En kopia av stadens centrum hängde inramad ovanför trappan i mitt barndomshem och jag har alltid fascinerats av alla vinklar, platser och fantasifulla namn. De senaste åren har kartan hängt hemma hos mig och det är många som har visat intresse och ställt frågor kring den. Hösten 2012 fick jag full rättighet från Johan och Aart att bildbehandla och göra om kartan på mitt sätt för att sedan kunna sprida både konstverket och historien vidare. Det här är resultatet av första upplagan som finns tryckt i 100 numrerade exemplar.

Tävlingen håller på till den 7 maj och du kan läsa mer om tävlingen på Så fint jag vill.

I would like to tell you of the finest competition right now. Namely Nanna’s competition on her blog So nice I want. There you can win the beautiful and limited edition poster Zizustadt center.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Johanna A

    Sv: hoppas du gick till en grym sjukgymnast och fick hjälp! Det enda som hjälpte mig var akupunktur som sagt, så ifall inget annat hjälper så testa det. Och självklart delar jag med mig av detta, tror verkligen på att det här är en kvinnofälla. Att vi ska ”stå ut” med smärtan bara för att ingen har koll på att det faktiskt finns massor att göra åt detta. Lycka till och ska bli kul att följa din graviditet!

    • Tack snälla! Jag har fått ett sånt där bälte och ska gå till en specialist på måndag för att få mer tips och råd på övningar och annat som kan underlätta. Länken till din blogg var till stor hjälp!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar