Annons
Annons

Tapeter från Famille Summerbelle.

Jag skrev ju om Famille Summerbelle för ett tag sen eftersom jag totalt kärat ner mig i deras posters av Paris, New York och London. Häromdan upptäckte jag att de gör tapeter också som skulle vara alldeles bedårande fina i ett barnrum, om man har ett sådant. Väggen blir som en helt egen värld med de här tapeterna och det gillar man ju.

  

Annons

Famille Summerbelle har även en blogg som är läsvärd om man vill följa dem bakom kulisserna och få inredningsinspiration.

Famille Summerbell makes the most amazing prints which are available on both wallpapers, posters and tea towels. I’ve previously written about their prints of New York, Paris and London but at this moment I have a crush on their wallpapers.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Riktigt fina tapeter. När vi flyttar till större ska jag komma ihåg dem. Min lilla son skulle nog älska såna tapeter .:)

    • Ja det får du göra. Hade jag varit barn hade jag definitivt älskat dem:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar