Annons
Annons

Tant Johannas hem till salu.

Om ni vill ha lite ögongodis att dregla över och, framförallt, inspireras av till tusen, måste ni kolla in de här bilderna. De kommer från Alvhem Mäkleri som förmedlar

Annons

bloggaren och stylisten Tant Johannas lägenhet i Göteborg. Varför de flyttar vet man inte (för mig som följer Johanna känns det som att de nyss flyttat in där) men att lägenheten är to die for är ett som är säkert. Jag är kär i ganska exakt allt! Alla inredningsdetaljer, färgskalorna, golven…

 t1

t2

t3

t4

t5

t6

t7

t8

t9

 Se fler bilder inne hos Tant Johanna eller hos Alvhem.

translation

This home in Gothenburg is so very pretty. And also up for sale! It belongs to the blogger and stylist Johanna Bradford. See more pictures on her blog called Tant Johanna.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Madeleine

    Tack för tipset. Var bara tvungen att skicka den till min mamma, hon skulle dö av att se lägenheten.

  • Verkligen underbart, de kanske är sugna på ett nytt projekt att sätta tänderna i……

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar